Riko menu

"Рико Стил" с поредна награда от браншовата камара

blog

НА ГОДИШНАТА конференция на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), провела се на 24-25 ноември в зимния курорт Боровец (община Самоков) с участието на около 300 управители и собственици на фирми от двата сектора (дървообработване и мебелно производство), Троян и троянският мебелен бизнес получиха поредно признание.

НАЙ-ГОЛЯМАТА троянска мебелна фирма и сред водещите у нас в производството на столове и маси от масив – „Рико Стил“ ООД, спечели приза в категорията „Най-бързо развиващо се средно предприятие“. Наградата получи лично управителят и собственик Христо Йовчевски, а му я връчи зам.кметът на Самоков Люба Кленова. „Рико Стил“ ООД се пребори за отличието с други две номинирани в същата категория фирми, и двете от Добрич – „Тедива“ ООД и Тръбна мебел“ ООД. Това е поредното отличие от БКДМП за „Рико Стил“ – през 2015 г. компанията бе наградена за износител №1 в бранша.

„РИКО СТИЛ“ ООД е основана в далечната вече 1992 г. с отварянето на семейна работилница от баща и син (Митко и Христо Йовчевски). Днес, с повече от 400 продукта в каталога си, продавани в над 28 държави в света, можем да заявим, че нашият избор е да бъдем в крак с времето и тенденциите в бранша. Едновременно с това се опираме на най-добрите практики в мебелното производство“, четем в сайта на известния троянски мебелопроизводител, чието фирмено мото е „Рицарят на стандарта“.

„НАЙ-ВАЖНО за нашата идентичност – казват още от фирмата, – е качеството. То е резултат от спазването на най-добрите стандарти при производството на маси и столове – от прецизния подбор на естествена дървесина и фурнири, през тяхната обработка във всяко звено на фабриката до опаковането на крайния продукт и неговата доставка до клиента. Основно значение за постигането на тази цел има съчетанието от ефективна работа в екип на всички наши служители и високотехнологичния машинен парк, с който „Рико Стил“ разполага. Ние можем да експериментираме, да правим промени в продуктите си, да въвеждаме нови методи за производство, защото знаем кои сме и какво получават тези, които ни изберат – гарантирано качество и креативност на достъпна цена, съвременен и класически дизайн, гъвкавост и интелигентни решения.“

Полезни съвети

blog

"Рико Стил" с поредна награда от браншовата камара

Известният троянски производител на столове и маси от масив бе отличен с приза „Най-бързо развиващо ...

Към статията enter
blog

Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

Проект: BG16RFOP002-6.002-0290 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“

Към статията enter
blog

Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

Като бенефициент по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 и във връзка с и...

Към статията enter
close

Изпратете запитване

Чрез контактната форма може да изпратите запитване към нашия екип.

Успех!

Вашето запитванте беше успешно изпратено! Очаквайте да се свържем с Вас в най-скоро време.